Menu
Menu van de maand: Braadworst met rode kool en ajuinaardappelen
Dagschotel
-
Dinsdag 11 november
Cordon bleu met erwtjes en aardappelen -
Woensdag 12 november
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en rijst -
Donderdag 13 november
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Vrijdag 14 november
Cassoulet met kroketten -
Zaterdag 15 november
Zeevruchtenschotel met broccoli en spirelli -
Zondag 16 november
Kaasburger met prinsessenbonen en aardappelen -
Maandag 17 november
Varkensgebraad met rode kool en ajuinaardappelen -
Dinsdag 18 november
Konijn met appelmoes en aardappelen -
Woensdag 19 november
Kippenschnitzel met bloemkool en aardappelen -
Donderdag 20 november
Hawaïaanse kalkoen met ananas en puree -
Vrijdag 21 november
Bouillie met wortelen en kroketten -
Zaterdag 22 november
Blanquette met rijst -
Zondag 23 november
Tongrolletjes in garnalensaus met broccolimix en spirelli -
Maandag 24 november
Boomstammetje met andijvie en aardappelen -
Dinsdag 25 november
Kotelet met schorseneren en ajuinaardappelen -
Woensdag 26 november
Hutsepot met buik - kip - burger -
Donderdag 27 november
Kalkoenschnitzel met savooikool en aardappelen -
Vrijdag 28 november
Vol au vent met tomatensalade met kroketten -
Zaterdag 29 november
Casselerrib met prei en aardappelen -
Zondag 30 november
Stoofvlees met appel & bessen en aardappelen -
Maandag 1 december
Gebakken vis met schorseneren, paprika en spirelli -
Dinsdag 2 december
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree -
Woensdag 3 december
Pita met 1/2 warme tomaat en rijst -
Donderdag 4 december
Spaghetti Bolognaise -
Vrijdag 5 december
Orloff met selder en kroketten -
Zaterdag 6 december
Gebakken kip met perzik en aardappelen -
Zondag 7 december
Ardeens gebraad met spruitjes en aardappelen -
Maandag 8 december
Gyros met boterbonen en rijst -
Dinsdag 9 december
Kabeljauw met spinazie en spirelli -
Woensdag 10 december
Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons en puree
Lunch
-
Dinsdag 11 november
Parelhoen met erwtjes en aardappelen -
Woensdag 12 november
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en rijst -
Donderdag 13 november
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Vrijdag 14 november
Varkenshaasje met gemengde groenten en kroketten -
Zaterdag 15 november
Zeevruchtenschotel met broccoli en spirelli -
Zondag 16 november
Kaasburger met prinsessenbonen en aardappelen -
Maandag 17 november
Varkensgebraad met rode kool en ajuinaardappelen -
Dinsdag 18 november
Konijn met appelmoes en aardappelen -
Woensdag 19 november
Lamsfilet met bloemkool en aardappelen -
Donderdag 20 november
Hawaïaanse kalkoen met ananas en puree -
Vrijdag 21 november
Bouillie met wortelen en kroketten -
Zaterdag 22 november
Kangoeroe met jonge wortelen en rijst -
Zondag 23 november
Tongrolletjes in garnalensaus met broccolimix en spirelli -
Maandag 24 november
Boomstammetje met andijvie en aardappelen -
Dinsdag 25 november
Kotelet met schorseneren en ajuinaardappelen -
Woensdag 26 november
Hutsepot met buik - kip - burger -
Donderdag 27 november
Kalkoenrollade met savooikool en aardappelen -
Vrijdag 28 november
Vol au vent met tomatensalade met kroketten -
Zaterdag 29 november
Casselerrib met prei en aardappelen -
Zondag 30 november
Stoofvlees met appel & bessen en aardappelen -
Maandag 1 december
Gebakken vis met schorseneren, paprika en spirelli -
Dinsdag 2 december
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree -
Woensdag 3 december
Shoarma met 1/2 warme tomaat en rijst -
Donderdag 4 december
Spaghetti Bolognaise -
Vrijdag 5 december
Orloff met selder en kroketten -
Zaterdag 6 december
Gebakken kip met perzik en aardappelen -
Zondag 7 december
Ardeens gebraad met spruitjes en aardappelen -
Maandag 8 december
Gyros met boterbonen en rijst -
Dinsdag 9 december
Kabeljauwhaasje met spinazie en spirelli -
Woensdag 10 december
Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons en puree