Menu
Menu van de maand: Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree
Dagschotel
-
Zondag 11 mei
Vol au vent met slaatje en puree -
Maandag 12 mei
Varkensgebraad met rode kool en aardappelen -
Dinsdag 13 mei
Tongrolletjes met broccoli en rijst -
Woensdag 14 mei
Stoofvlees met wortelen en aardappelen -
Donderdag 15 mei
Kaasburger met prinsessenbonen en aardappelen -
Vrijdag 16 mei
Cordon bleu met schorseneren en kroketten -
Zaterdag 17 mei
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Zondag 18 mei
Konijn met appelmoes en aardappelen -
Maandag 19 mei
Gebakken kip met bonen in tomatensaus en gratin -
Dinsdag 20 mei
Gebraiseerde ham met prei en aardappelen -
Woensdag 21 mei
Zeevruchtenschotel met broccolimix en spirelli -
Donderdag 22 mei
Gyros met gemengde groenten en rijst -
Vrijdag 23 mei
Broodje Provençale met savooikool en kroketten -
Zaterdag 24 mei
Kalkoenschnitzel met perzik en peterselieaardappelen -
Zondag 25 mei
Bouillie met erwtjes en aardappelen -
Maandag 26 mei
BBQ schotel met tomatensalade en gebakken aardappelen -
Dinsdag 27 mei
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en puree -
Woensdag 28 mei
Casselrib met boterbonen en aardappelen -
Donderdag 29 mei
Kabeljauw met prei en spirelli -
Vrijdag 30 mei
Brochette met currysaus, witloofsalade en kroketten -
Zaterdag 31 mei
Braadworst met appel, bosbessen en ajuinaardappelen -
Zondag 1 juni
Spaghetti Bolognaise -
Maandag 2 juni
Paëlla -
Dinsdag 3 juni
Eieren Florentine met spinazie en puree -
Woensdag 4 juni
Hawaïaanse kalkoen met ananas en rijst -
Donderdag 5 juni
Texaans gebraad met bloemkool en aardappelen -
Vrijdag 6 juni
Bouillabaisse met juliennegroenten en kroketten -
Zaterdag 7 juni
Blanquette met spirelli -
Zondag 8 juni
Slavink met selder in de room en aardappelen -
Maandag 9 juni
Kippenschnitzel met andijvie en aardappelen -
Dinsdag 10 juni
Kebab met 1/2 warme tomaat en rijst
Lunch
-
Zondag 11 mei
Vol au vent met slaatje en puree -
Maandag 12 mei
Varkensgebraad met rode kool en aardappelen -
Dinsdag 13 mei
Tongrolletjes met zalm, broccoli en rijst -
Woensdag 14 mei
Stoofvlees met wortelen en aardappelen -
Donderdag 15 mei
Kaasburger met prinsessenbonen en aardappelen -
Vrijdag 16 mei
Varkenshaasje met schorseneren en kroketten -
Zaterdag 17 mei
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Zondag 18 mei
Konijn met appelmoes en aardappelen -
Maandag 19 mei
Gebakken kip met bonen in tomatensaus en gratin -
Dinsdag 20 mei
Gebraiseerde ham met prei en aardappelen -
Woensdag 21 mei
Zeevruchtenschotel met broccolimix en spirelli -
Donderdag 22 mei
Gyros met gemengde groenten en rijst -
Vrijdag 23 mei
Broodje Provençale met savooikool en kroketten -
Zaterdag 24 mei
Parelhoen met perzik en peterselieaardappelen -
Zondag 25 mei
Bouillie met erwtjes en aardappelen -
Maandag 26 mei
BBQ schotel met tomatensalade en gebakken aardappelen -
Dinsdag 27 mei
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en puree -
Woensdag 28 mei
Casselrib met boterbonen en aardappelen -
Donderdag 29 mei
Kabeljauwhaasje met prei en spirelli -
Vrijdag 30 mei
Brochette met currysaus, witloofsalade en kroketten -
Zaterdag 31 mei
Braadworst met appel, bosbessen en ajuinaardappelen -
Zondag 1 juni
Spaghetti Bolognaise -
Maandag 2 juni
Paëlla -
Dinsdag 3 juni
Scampi's in de room met spinazie en puree -
Woensdag 4 juni
Hawaïaanse kalkoen met ananas en rijst -
Donderdag 5 juni
Texaans gebraad met bloemkool en aardappelen -
Vrijdag 6 juni
Bouillabaisse met juliennegroenten en kroketten -
Zaterdag 7 juni
Kangoeroefilet met jonge wortelen en spirelli -
Zondag 8 juni
Slavink met selder in de room en aardappelen -
Maandag 9 juni
Fazant met andijvie en aardappelen -
Dinsdag 10 juni
Kebab met 1/2 warme tomaat en rijst