Menu
Menu van de maand: Blinde vink met bloemkool en peterselieaardappelen
Dagschotel
-
Zaterdag 11 januari
Stoofvlees met appel, bosbessen en aardappelen -
Zondag 12 januari
Zeevruchtenschotel met broccolimix en rijst -
Maandag 13 januari
Gehaktbroodje Provençale met wortelen en aardappelen -
Dinsdag 14 januari
Menu van de chef met gratin -
Woensdag 15 januari
Konijn met appelmoes en puree -
Donderdag 16 januari
Ossetong in Madeirasaus met champignons en aardappelen -
Vrijdag 17 januari
Wienerschnitzel met prinsessenbonen en kroketten -
Zaterdag 18 januari
Vol au vent met slaatje en puree -
Zondag 19 januari
Blanquette met rijst -
Maandag 20 januari
Kabeljauw met spinazie en spirelli -
Dinsdag 21 januari
Braadworst met rode kool en ajuinaardappelen -
Woensdag 22 januari
Orloff met selder in de room en aardappelen -
Donderdag 23 januari
Spaghetti Bolognaise -
Vrijdag 24 januari
Bouillie met erwtjes en kroketten -
Zaterdag 25 januari
Kippenschnitzel met bloemkool en aardappelen -
Zondag 26 januari
Gentse Waterzooi met puree -
Maandag 27 januari
Gyros met broccoli en rijst -
Dinsdag 28 januari
Tongrolletjes met juliennegroenten en spirelli -
Woensdag 29 januari
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree -
Donderdag 30 januari
Kotelet met savooikool en aardappelen -
Vrijdag 31 januari
Pita met warme tomaat en kroketten -
Zaterdag 1 februari
Hamrolletjes met witloof en puree -
Zondag 2 februari
Hawaïaanse kalkoen met ananas en aardappelen -
Maandag 3 februari
Macaroni met ham en kaassaus -
Dinsdag 4 februari
Osso Bucco met rijst -
Woensdag 5 februari
Baarsfilet met andijvie en spirelli -
Donderdag 6 februari
Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons en puree -
Vrijdag 7 februari
Varekensgebraad met schorseneren en kroketten -
Zaterdag 8 februari
Hutespot met buik - burger - kip -
Zondag 9 februari
Biefstuk met peer en aardappelen -
Maandag 10 februari
Cordon bleu met boterbonen en aardappelen
Lunch
-
Zaterdag 11 januari
Stoofvlees met appel, bosbessen en aardappelen -
Zondag 12 januari
Zeevruchtenschotel met broccolimix en rijst -
Maandag 13 januari
Gehaktbroodje Provençale met wortelen en aardappelen -
Dinsdag 14 januari
Menu van de chef met gratin -
Woensdag 15 januari
Konijn met appelmoes en puree -
Donderdag 16 januari
Ossetong in Madeirasaus met champignons en aardappelen -
Vrijdag 17 januari
Varkenshaasje met prinsessenbonen en kroketten -
Zaterdag 18 januari
Vol au vent met slaatje en puree -
Zondag 19 januari
Scampi's in de room met aangepaste groenten en rijst -
Maandag 20 januari
Kabeljauwhaasje met spinazie en spirelli -
Dinsdag 21 januari
Braadworst met rode kool en ajuinaardappelen -
Woensdag 22 januari
Orloff met selder in de room en aardappelen -
Donderdag 23 januari
Spaghetti Bolognaise -
Vrijdag 24 januari
Bouillie met erwtjes en kroketten -
Zaterdag 25 januari
Lamsfilet met bloemkool en aardappelen -
Zondag 26 januari
Gentse Waterzooi met puree -
Maandag 27 januari
Gyros met broccoli en rijst -
Dinsdag 28 januari
Tongrolletjes met zalm, juliennegroenten en spirelli -
Woensdag 29 januari
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree -
Donderdag 30 januari
Kotelet met savooikool en aardappelen -
Vrijdag 31 januari
Shoarma met warme tomaat en kroketten -
Zaterdag 1 februari
Hamrolletjes met witloof en puree -
Zondag 2 februari
Hawaïaanse kalkoen met ananas en aardappelen -
Maandag 3 februari
Fazant met jonge wortelen en aardappelen -
Dinsdag 4 februari
Parelhoen met prinsessenbonen en rijst -
Woensdag 5 februari
Baarsfilet met andijvie en spirelli -
Donderdag 6 februari
Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons en puree -
Vrijdag 7 februari
Varekensgebraad met schorseneren en kroketten -
Zaterdag 8 februari
Hutespot met buik - burger - kip -
Zondag 9 februari
Biefstuk met peer en aardappelen -
Maandag 10 februari
Opgevulde kalkoen met boterbonen en aardappelen