Spring naar de inhoud

Overnachten in het Munchenhof

Al 3 generaties lang draagt Muchenhof gastvrijheid hoog in het vaandel. We doen er alles aan om u een aangenaam verblijf te bezorgen.

Aanvraag tot boeken

Jeugdverblijf

Ons jeugdverblijf is verdeeld in 2 blokken en telt samen 39 kamers. We zijn erkend door Toerisme Vlaanderen als jeugdverblijfcentrum type C met toegankelijkheidslabel A, maar iedereen is uiteraard welkom om te overnachten.

Onze kamers

Alle kamers zijn standaard voorzien van een toilet, douche en stapelbedden met 6 of 8 bedden. Elke blok heeft een lobby met een grote flatscreen TV en een pooltafel.
We beschikken eveneens over een aantal één- en tweepersoonskamers. Hier beschikt u als gast over een TV op de kamer. Deze kamers zijn steeds gescheiden van de meerpersoonskamers.

Block Rose

Block Rose

Block Rose telt 17 kamers met een totale capaciteit van 58 bedden. Het bevindt zich in het centrale gedeelte van het hoofdgebouw, boven de receptie en het restaurant. Overnachten is ideaal voor scholen, vriendengroepen, verenigingen, wielerclubs, ...
Block Gould

Block Gould

Block Gould verschaft onderdak aan 70 personen verdeeld over 18 kamers en bevindt zich aan de achterzijde van het Munchenhof. De kamers zijn standaard uitgerust met stapelbedden, toilet en badkamer. Er is een lobby, voorzien van pooltafel, TV en drankenautomaat.

Join our team!

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor ons jeugdverblijf, maar check zeker eens onze andere openstaande vacatures.

Alle vacatures

Flexi afwas (week)

Wil jij deel uitmaken van ons keukenteam en flexibel keukenpersoneel worden bij Brasserie M en Munchenhof?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info