Menu
Menu van de maand: Balletjes in tomatensaus met champignons en puree
Dagschotel
-
Donderdag 11 december
Cordon bleu met erwtjes en aardappelen -
Vrijdag 12 december
Stoofvlees van konijn met appelmoes en kroketten -
Zaterdag 13 december
Varkensgebraad met prinsessenbonen en aardappelen -
Zondag 14 december
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en puree -
Maandag 15 december
Stoofvlees met wortelen en aardappelen -
Dinsdag 16 december
Zeevruchtenschotel met broccolimix en spirelli -
Woensdag 17 december
Braadworst met rode kool en ajuinaardappelen -
Donderdag 18 december
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Vrijdag 19 december
Kippenschnitzel met bloemkool en kroketten -
Zaterdag 20 december
Eieren Florentine met spinazie en aardappelen -
Zondag 21 december
Gebraiseerde ham met spruiten en aardappelen -
Maandag 22 december
Oosterse kalkoenschotel met rijst -
Dinsdag 23 december
Blanquette met gemengde groenten en aardappelen -
Woensdag 24 december
Bouillabaisse met wokgroenten en spirelli -
Donderdag 25 december
Bouillie met schorseneren en gratin -
Vrijdag 26 december
Blinde vink met 1/2 warme tomaat en kroketten -
Zaterdag 27 december
Wienerschnitzel met boterbonen en aardappelen -
Zondag 28 december
Pita met appel & bessen en rijst -
Maandag 29 december
Casselerrib met prei in de room en aardappelen -
Dinsdag 30 december
Coq au vin met peer en puree -
Woensdag 31 december
Gyros met erwtjes & wortelen en rijst -
Donderdag 1 januari
Tongrolletjes in garnalensaus met broccoli en spirelli -
Vrijdag 2 januari
Kaasburger met savooikool en kroketten -
Zaterdag 3 januari
Spaghetti Bolognaise -
Zondag 4 januari
Kalkoenschnitzel met perzik en aardappelen -
Maandag 5 januari
Hamrolletjes met witloof en aardappelen -
Dinsdag 6 januari
Orloff met selder en aardappelen -
Woensdag 7 januari
Hawaïaanse kalkoen met ananas en puree -
Donderdag 8 januari
Navarin met bonen in tomatensaus en rijst -
Vrijdag 9 januari
Kabeljauw met juliennegroenten en kroketten -
Zaterdag 10 januari
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree
Lunch
-
Donderdag 11 december
Parelhoen met erwtjes en aardappelen -
Vrijdag 12 december
Stoofvlees van konijn met appelmoes en kroketten -
Zaterdag 13 december
Varkensgebraad met prinsessenbonen en aardappelen -
Zondag 14 december
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en puree -
Maandag 15 december
Stoofvlees met wortelen en aardappelen -
Dinsdag 16 december
Zeevruchtenschotel met broccolimix en spirelli -
Woensdag 17 december
Braadworst met rode kool en ajuinaardappelen -
Donderdag 18 december
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Vrijdag 19 december
Kalkoenrollade met bloemkool en kroketten -
Zaterdag 20 december
Scampi's in de room met spinazie en aardappelen -
Zondag 21 december
Gebraiseerde ham met spruiten en aardappelen -
Maandag 22 december
Oosterse kalkoenschotel met rijst -
Dinsdag 23 december
Varkenshaasje met gemengde groenten en aardappelen -
Woensdag 24 december
Bouillabaisse met wokgroenten en spirelli -
Donderdag 25 december
Bouillie met schorseneren en gratin -
Vrijdag 26 december
Blinde vink met 1/2 warme tomaat en kroketten -
Zaterdag 27 december
Fazant met boterbonen en aardappelen -
Zondag 28 december
Shoarma met appel & bessen en rijst -
Maandag 29 december
Casselerrib met prei in de room en aardappelen -
Dinsdag 30 december
Coq au vin met peer en puree -
Woensdag 31 december
Gyros met erwtjes & wortelen en rijst -
Donderdag 1 januari
Tongrolletjes in garnalensaus met broccoli en spirelli -
Vrijdag 2 januari
Kaasburger met savooikool en kroketten -
Zaterdag 3 januari
Spaghetti Bolognaise -
Zondag 4 januari
Lamsfilet met perzik en aardappelen -
Maandag 5 januari
Hamrolletjes met witloof en aardappelen -
Dinsdag 6 januari
Orloff met selder en aardappelen -
Woensdag 7 januari
Hawaïaanse kalkoen met ananas en puree -
Donderdag 8 januari
Kangoeroefilet met jonge wortelen en rijst -
Vrijdag 9 januari
Kabeljauwhaasje met juliennegroenten en kroketten -
Zaterdag 10 januari
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree