Menu
Menu van de maand: Kippenbil met appelmoes en gebakken aardappelen
Dagschotel
-
Donderdag 11 september
Tongrolletjes met broccolimix en spirelli -
Vrijdag 12 september
Stoofvlees met savooikool en kroketten -
Zaterdag 13 september
Braadworst met rode kool ajuinaardappelen -
Zondag 14 september
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Maandag 15 september
Orloff met selder in de room en aardappelen -
Dinsdag 16 september
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en aardappelen -
Woensdag 17 september
Konijn met appelmoes en aardappelen -
Donderdag 18 september
Hutsepot met 3 soorten worst -
Vrijdag 19 september
Gepaneerde heekfilet met prei en kroketten -
Zaterdag 20 september
Goulash met rijst -
Zondag 21 september
Gehaktbroodje met Provençaalse saus, schorseneren en aardappelen -
Maandag 22 september
Bouillie met wortelen en aardappelen -
Dinsdag 23 september
Casslerrib met prinsessenbonen en puree -
Woensdag 24 september
Gebakken kip met perzik en aardappelen -
Donderdag 25 september
Pita met 1/2 warme tomaat en rijst -
Vrijdag 26 september
Cordon bleu met erwtjes en kroketten -
Zaterdag 27 september
Kabeljauw met broccoli en spirelli -
Zondag 28 september
Gyros met boterbonen en rijst -
Maandag 29 september
Slavink met bloemkool en aardappelen -
Dinsdag 30 september
Spaghetti Bolognaise -
Woensdag 1 oktobber
Gebraiseerde ham met spruitjes en bouillonaardappelen -
Donderdag 2 oktober
Hawaïaanse kalkoen met ananas en puree -
Vrijdag 3 oktober
Roerei met paprika, ajuin en kroketten -
Zaterdag 4 oktober
Kippenschnitzel met appel, bessen en aardappelen -
Zondag 5 oktober
Zeevruchtenschotel met broccoli en rijst -
Maandag 6 oktober
Blanquette met versneden groenten en aardappelen -
Dinsdag 7 oktober
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree -
Woensdag 8 oktober
Kotelet met spinazie en ajuinaardappelen -
Donderdag 9 oktober
Vol au vent met slaatje en puree -
Vrijdag 10 oktober
Hamrolletjes met witloof en kroketten
Lunch
-
Donderdag 11 september
Tongrolletjes met zalm, broccolimix en spirelli -
Vrijdag 12 september
Stoofvlees met savooikool en kroketten -
Zaterdag 13 september
Braadworst met rode kool ajuinaardappelen -
Zondag 14 september
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Maandag 15 september
Orloff met selder in de room en aardappelen -
Dinsdag 16 september
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en aardappelen -
Woensdag 17 september
Konijn met appelmoes en aardappelen -
Donderdag 18 september
Hutsepot met 3 soorten worst -
Vrijdag 19 september
Gepaneerde heekfilet met prei en kroketten -
Zaterdag 20 september
Lamsfilet met jonge wortelen en rijst -
Zondag 21 september
Gehaktbroodje met Provençaalse saus, schorseneren en aardappelen -
Maandag 22 september
Bouillie met wortelen en aardappelen -
Dinsdag 23 september
Casslerrib met prinsessenbonen en puree -
Woensdag 24 september
Gebakken kip met perzik en aardappelen -
Donderdag 25 september
Pita met 1/2 warme tomaat en rijst -
Vrijdag 26 september
Varkenshaasje met erwtjes en kroketten -
Zaterdag 27 september
Kabeljauwhaasje met broccoli en spirelli -
Zondag 28 september
Gyros met boterbonen en rijst -
Maandag 29 september
Slavink met bloemkool en aardappelen -
Dinsdag 30 september
Spaghetti Bolognaise -
Woensdag 1 oktobber
Gebraiseerde ham met spruitjes en bouillonaardappelen -
Donderdag 2 oktober
Hawaïaanse kalkoen met ananas en puree -
Vrijdag 3 oktober
Fazant met peertje, selderpuree en kroketten -
Zaterdag 4 oktober
Parelhoen met appel, bessen en aardappelen -
Zondag 5 oktober
Zeevruchtenschotel met broccoli en rijst -
Maandag 6 oktober
Scampi's in de room met versneden groenten en aardappelen -
Dinsdag 7 oktober
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree -
Woensdag 8 oktober
Kotelet met spinazie en ajuinaardappelen -
Donderdag 9 oktober
Vol au vent met slaatje en puree -
Vrijdag 10 oktober
Hamrolletjes met witloof en kroketten