Menu
Menu van de maand: Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree
Dagschotel
-
Zaterdag 11 oktober
Macaroni met ham en kaassaus -
Zondag 12 oktober
Konijn met appelmoes en puree -
Maandag 13 oktober
Cordon bleu met wortelen en aardappelen -
Dinsdag 14 oktober
Menu van de chef -
Woensdag 15 oktober
Kabeljauw met broccolimix en spirelli -
Donderdag 16 oktober
Stoofvlees met prinsessenbonen en aardappelen -
Vrijdag 17 oktober
Kaasburger met bloemkool en kroketten -
Zaterdag 18 oktober
Bouillie met erwtjes en puree -
Zondag 19 oktober
Gebakken kip met perzik en aardappelen -
Maandag 20 oktober
Pita met 1/2 warme tomaat en rijst -
Dinsdag 21 oktober
Kippenschnitzel met schorseneren en aardappelen -
Woensdag 22 oktober
Casslerrib met spruitjes en aardappelen -
Donderdag 23 oktober
Tilapiafilet met prei en rijst -
Vrijdag 24 oktober
Gyros met appel & bessen en kroketten -
Zaterdag 25 oktober
Crepinette met savooikool en puree -
Zondag 26 oktober
Coq au vin met peer en aardappelen -
Maandag 27 oktober
Ossetong in Madeirasaus met champignons en aardappelen -
Dinsdag 28 oktober
Eieren Florentine met spinazie en puree -
Woensdag 29 oktober
Vol au vent met slaatje en aardappelen -
Donderdag 30 oktober
Orloff met selder in de room en puree -
Vrijdag 31 oktober
Zeevruchtenschotel met broccolimix en kroketten -
Zaterdag 1 november
Blanquette met rijst -
Zondag 2 november
Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons en aardappelen -
Maandag 3 november
Hamrolletjes met witloof en aardappelen -
Dinsdag 4 november
Spaghetti Bolognaise -
Woensdag 5 november
Hutsepot met buik - kip - hamburger -
Donderdag 6 november
Kalkoenschnitzel met boterbonen en aardappelen -
Vrijdag 7 november
Gebraiseerde ham met andijvie en kroketten -
Zaterdag 8 november
Heekfilet met kruidenkorstje, broccoli en spirelli -
Zondag 9 november
Osso Bucco met brunoisegroenten en rijst -
Maandag 10 november
Braadworst met rode kool en ajuinaardappelen
Lunch
-
Zaterdag 11 oktober
Gehaktbroodje met erwtjes & wortelen en aardappelen -
Zondag 12 oktober
Konijn met appelmoes en puree -
Maandag 13 oktober
Kalkoenrollade met wortelen en aardappelen -
Dinsdag 14 oktober
Menu van de chef -
Woensdag 15 oktober
Kabeljauwhaasje met broccolimix en spirelli -
Donderdag 16 oktober
Stoofvlees met prinsessenbonen en aardappelen -
Vrijdag 17 oktober
Kaasburger met bloemkool en kroketten -
Zaterdag 18 oktober
Bouillie met erwtjes en puree -
Zondag 19 oktober
Gebakken kip met perzik en aardappelen -
Maandag 20 oktober
Shoarma met 1/2 warme tomaat en rijst -
Dinsdag 21 oktober
Parelhoen met schorseneren en aardappelen -
Woensdag 22 oktober
Casslerrib met spruitjes en aardappelen -
Donderdag 23 oktober
Tilapiafilet met prei en rijst -
Vrijdag 24 oktober
Gyros met appel & bessen en kroketten -
Zaterdag 25 oktober
Crepinette met savooikool en puree -
Zondag 26 oktober
Coq au vin met peer en aardappelen -
Maandag 27 oktober
Ossetong in Madeirasaus met champignons en aardappelen -
Dinsdag 28 oktober
Scampi's in de room met spinazie en puree -
Woensdag 29 oktober
Vol au vent met slaatje en aardappelen -
Donderdag 30 oktober
Orloff met selder in de room en puree -
Vrijdag 31 oktober
Zeevruchtenschotel met broccolimix en kroketten -
Zaterdag 1 november
Fazant met gemengde groenten en rijst -
Zondag 2 november
Gehaktballetjes in tomatensaus met champignons en aardappelen -
Maandag 3 november
Hamrolletjes met witloof en aardappelen -
Dinsdag 4 november
Spaghetti Bolognaise -
Woensdag 5 november
Hutsepot met buik - kip - hamburger -
Donderdag 6 november
Lamsfilet met boterbonen en aardappelen -
Vrijdag 7 november
Gebraiseerde ham met andijvie en kroketten -
Zaterdag 8 november
Heekfilet met kruidenkorstje, broccoli en spirelli -
Zondag 9 november
Varkenshaasje met jonge wortelen en rijst -
Maandag 10 november
Braadworst met rode kool en ajuinaardappelen