Menu
Menu van de maand: Koude schotel
Dagschotel
-
Woensdag 11 juni
Gehaktbroodje met rode kool en aardappelen -
Donderdag 12 juni
Kippenbil met schorseneren en puree -
Vrijdag 13 juni
Varkensgebraad met prinsessenbonen en kroketten -
Zaterdag 14 juni
Visfilet met korstje, broccolimix en rijst -
Zondag 15 juni
Stoofvlees met appelmoes en aardappelen -
Maandag 16 juni
Cordon bleu met erwtjes en aardappelen -
Dinsdag 17 juni
Bouillie met wortelen en aardappelen -
Woensdag 18 juni
Spaghetti Bolognaise -
Donderdag 19 juni
Boomstammetje met bloemkool en puree -
Vrijdag 20 juni
Vol au vent met tomatensalade en kroketten -
Zaterdag 21 juni
Gebraiseerde ham met broccoli en aardappelen -
Zondag 22 juni
Tilapiafilet met prei en spirelli -
Maandag 23 juni
Gyros met boterbonen en rijst -
Dinsdag 24 juni
Wienerschnitzel met bonen in tomatensaus en aardappelen -
Woensdag 25 juni
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Donderdag 26 juni
Konijn met pruimen, slaatje en aardappelen -
Vrijdag 27 juni
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en kroketten -
Zaterdag 28 juni
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en aardappelen -
Zondag 29 juni
Casslerrib met schorseneren en aardappelen -
Maandag 30 juni
Zeevruchtenschotel met 1/2 warme tomaat en spirelli -
Dinsdag 1 juli
Kebab met savooikool en rijst -
Woensdag 2 juli
Kippenschnitzel met perzik en aardappelen -
Donderdag 3 juli
Brochette met currysaus, ananas en puree -
Vrijdag 4 juli
Roerei met ui, paprika en kroketten -
Zaterdag 5 juli
Crepinette met spruiten en puree -
Zondag 6 juli
Coq au vin met appel, bosbessen en aardappelen -
Maandag 7 juli
Kotelet met spinazie en puree -
Dinsdag 8 juli
Gepaneerde kabeljauw met selderpuree en spirelli -
Woensdag 9 juli
Blanquette met rijst -
Donderdag 10 juli
Hamrolletjes met witloof en puree
Lunch
-
Woensdag 11 juni
Gehaktbroodje met rode kool en aardappelen -
Donderdag 12 juni
Kippenbil met schorseneren en puree -
Vrijdag 13 juni
Varkensgebraad met prinsessenbonen en kroketten -
Zaterdag 14 juni
Visfilet met korstje, broccolimix en rijst -
Zondag 15 juni
Stoofvlees met appelmoes en aardappelen -
Maandag 16 juni
Parelhoen met erwtjes en aardappelen -
Dinsdag 17 juni
Bouillie met wortelen en aardappelen -
Woensdag 18 juni
Spaghetti Bolognaise -
Donderdag 19 juni
Boomstammetje met bloemkool en puree -
Vrijdag 20 juni
Vol au vent met tomatensalade en kroketten -
Zaterdag 21 juni
Gebraiseerde ham met broccoli en aardappelen -
Zondag 22 juni
Tilapiafilet met prei en spirelli -
Maandag 23 juni
Gyros met boterbonen en rijst -
Dinsdag 24 juni
Lamsfilet met jonge wortelen en aardappelen en aardappelen -
Woensdag 25 juni
Ossetong in Madeirasaus met champignons en puree -
Donderdag 26 juni
Konijn met pruimen, slaatje en aardappelen -
Vrijdag 27 juni
Vogelnestje in tomatensaus met champignons en kroketten -
Zaterdag 28 juni
Gentse Waterzooi met brunoisegroenten en aardappelen -
Zondag 29 juni
Casslerrib met schorseneren en aardappelen -
Maandag 30 juni
Zeevruchtenschotel met 1/2 warme tomaat en spirelli -
Dinsdag 1 juli
Kebab met savooikool en rijst -
Woensdag 2 juli
Fazant met perzik en aardappelen -
Donderdag 3 juli
Brochette met currysaus, ananas en puree -
Vrijdag 4 juli
Varkenshaasje met gemengde groenten en kroketten -
Zaterdag 5 juli
Crepinette met spruiten en puree -
Zondag 6 juli
Coq au vin met appel, bosbessen en aardappelen -
Maandag 7 juli
Kotelet met spinazie en puree -
Dinsdag 8 juli
Gepaneerde kabeljauw met selderpuree en spirelli -
Woensdag 9 juli
Kangoeroefilet met bloemkool en rijst -
Donderdag 10 juli
Hamrolletjes met witloof en puree